Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.


 

Naravno Ležišče Berni Objem je polnjeno z ajdovimi luščinami, ki imajo številne prednosti in pozitivno vplivajo na zdravje ter udobje vašega hišnega ljubljenčka. Za dodatno oporo in občutek varnosti poskrbi mehka obroba s kakovostnim polnilom, ki je enostavna za vzdrževanje in ohrani prvotno obliko. Natančno, ročno izdelano ležišče je sestavljeno iz dveh delov. Oblazinjene obrobe, sklenjene s trpežnim, nedrsečim dnom ter okrasno obrobo in notranje blazine s polnilom iz ajdovih luščin, katero ščiti zunanja, snemljiva prevleka.

 

Vzdrževanj ležišča Berni Objem

 Celotno ležišče, razen ajdovih luščin, lahko operete v pralnem stroju na 30°. Za dolgoročno obstojnost blaga priporočamo sušenje na zraku in ne v sušilnem stroju. Polnilo iz ajdovih luščin je enostavno za vzdrževanje. Po potrebi jih lahko splaknete pod tekočo vodo in posušite na zraku.

 

  • Kakovostno, ročno izdelano ležišče z dolgo življenjsko dobo

Ležišče je natančno izdelano izpod rok Berni, ki je življenje posvetila šiviljstvu. Kakovostni, trpežni in skrbno izbrani naravni materiali sestavljajo Berni Objem, ki je po mnenju mnogih, zaslužen za kakovosten spanec vašega ljubljenčka. Ležišče ima dolgo življenjsko dobo in bo najverjetneje edino, ki ga bo vaš ljubljenček potreboval.

 

  •  Naravno polnilo iz ajdovih luščin

Polnilo iz ajdovih luščin blagodejno vpliva na zdravje in počutje vašega ljubljenčka. Več o prednostih in koristih ajdovih luščin si lahko preberete TUKAJ.

 

  • Unikatno ležišče - vezenje imena

Na izbrano ležišče uvezemo ime vašega ljubljenčka. Tip pisave izberete sami, barvo vezenja pa določimo glede na izbrano notranje blago. Torej kontrastno, barvo, da ime pride do izraza.

 

  • Enostavno vzdrževanje

Celotno ležišče, razen polnila iz ajdovih luščin, je pralno v pralnem stroju na 30 stopinj. Blazino s polnilom enostavno vzamete iz pralne prevleke. Priporočamo menjavo polnila na 3 do 5 let, odvisno od teže vašega ljubljenčka in pogostosti uporabe.

 

  • Trpežna in naravna sestava blaga

Vsa ležišča so izdelana iz skrbno izbranega blaga, ki je primerno za hišne ljubljenčke. Glavne značilnosti so visoka vsebnost bombaža, primerna gostota ter debelina tkanine. Želimo, da je tudi vaš hišni prijatelj v koraku s časom, zato so na voljo le vzorci in barve tkanin po najnovejših trendih.

 

  • Izdelano brez odpadka

Ležišče Berni je izdelano popolnoma brez odpadka. Skrbimo za okolje in porabimo čisto vsak košček blaga, ki je bil namenjen vašemu ljubljenčku. Iz vseh ostankov izdelamo unikatno darilo, ki bo razveselilo tako vas, kot vašega ljubljenčka. 

 

  • Z Berni ležiščem na pot

Ležišče prejmete v ročno izdelani, trpežni vreči, ki služi kot torba za lažje prenašanje ali vodoodporna zaščita  za ležišče. Berni vreča je iz kakovostnega naravnega materiala, ki je zaradi impregnacijskega premaza odporen na zunanje vplive. 

 

Poiščite primerno velikost za vašega hišnega ljubljenčka TUKAJ.

 

PRIPOROČAJO VETERINARJI

Ležišča BERNI so preizkusili tudi veterinarji in ga toplo priporočajo.

 

NARAVNO POLNILO

Ker je koristno za razvoj in zdravje domačega ljubljenčka prav zaradi prednosti ajdovih luščin.

 

ROČNO DELO

Čisto vsako ležišče ročno izdelamo in čisto vsako ležišče je v naših očeh posebno.

 

UNIKATNO

Unikatno ležišče izdelamo za vsakega kužka posebej, s tem pa zagotavljamo kakovostno in natančno izdelavo.